Nga Paleologët te Muzakajt Pëllumb Xhufi

ISBN:

Published:

463 pages


Description

Nga Paleologët te Muzakajt  by  Pëllumb Xhufi

Nga Paleologët te Muzakajt by Pëllumb Xhufi
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 463 pages | ISBN: | 7.59 Mb

Nga Paleologët te Muzakajt, Berati dhe Vlora në shekujt XII - XV libër me autor Pëllumb Xhufin. Shtëpia Botuese 55. Tiranë, 2009. Një histori shqiptare, brenda problematikës së Shqipërisë së shekujve XII - XV, në të cilën autori kujdeset tëMoreNga Paleologët te Muzakajt, Berati dhe Vlora në shekujt XII - XV libër me autor Pëllumb Xhufin. Shtëpia Botuese 55. Tiranë, 2009. Një histori shqiptare, brenda problematikës së Shqipërisë së shekujve XII - XV, në të cilën autori kujdeset të ndriçojë e të evidentojë rolin vendimtar të faktorëve shoqërorë e politikë vendas.

Muzakajt, Balshajt, Matrëngët, e të tjera familje feudale shqiptare gjejnë në këtë libër faqe të pashkruara të historisë së tyre.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Nga Paleologët te Muzakajt":


rodinatv.eu

©2009-2015 | DMCA | Contact us